Kom erbij Kampen

Kom erbij tijdens het Kom erbij Festival in Kampen!

Op 21 september organiseert Humanitas samen met Komplu en andere (maatschappelijke) organisaties het Kom erbij festival. Het Kom erbij festival is bedoeld voor alle inwoners van Kampen en is bij uitstek een goede gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te zien welke activiteiten er allemaal aangeboden worden in Kampen.

Positieve actie

Humanitas heeft het initiatief genomen om het landelijke Kom erbij festival in Kampen te organiseren, omdat de organisatie zich actief inzet voor de strijd tegen eenzaamheid. Met deze positieve actie wil Humanitas mensen met elkaar verbinden.

Het festival wordt door de volgende organisaties georganiseerd: Koffie kamer, Axis Mundo, Dolfijnenhuis, VVH, IJsselheem, RIWB, Welzijn Kampen, Verhalenhuis en Komplu.

Wat is er te doen?

Tijdens het festival zijn er verschillende activiteiten. Bij ‘De Koffiekamer’ kan iedereen aanschuiven voor een goed gesprek tijdens een kop koffie. Er worden thema-gesprekken gehouden over onder andere literatuur, filosofie. Axis Mundo organiseert een workshop met speksteen. Er wordt een bewegingsactiviteit gedemonstreerd door Welzijn Kampen. Verder wordt er informatie gegeven over de wekelijkse activiteiten die vrij toegankelijk zijn in Kampen.

Het festival wordt geopend door de burgemeester en wethouder Spaan. Mensen die moeilijk bij de Stadskazerne kunnen komen, kunnen contact opnemen met Welzijn Kampen voor de vervoersservice. U kunt ze bereiken op: 038-3032626

Waar en wanneer?

Het festival vindt plaats in de Stadskazerne in Kampen. Op 21 september van 14.00 uur tot en met 17.00 uur. Entree is gratis.