Bezoek een Kom erbij-activiteit

Van 22 september tot en met 1 oktober worden door het hele land activiteiten georganiseerd in het kader van de Week tegen Eenzaamheid. Bij deze activiteiten staat contact centraal.

Tijdens de activiteiten heb je de mogelijkheid op ongedwongen en laagdrempelige wijze contact te leggen met mensen uit de buurt, wijk of stadsdeel en met organisaties die op dit niveau actief zijn. Voor iedereen is het belangrijk in zijn buurt een breed en gevarieerd netwerk te hebben.

Uiteenlopend aanbod aan activiteiten

Activiteiten worden georganiseerd door lokale organisaties en ondernemende burgers. Het aanbod loopt per plaats sterk uiteen. Van gezamenlijk eten tot een groepswandeling; van een workshop over omgaan met eenzaamheid tot een cultureel uitstapje.

Hoe vind je een activiteit bij jou in de buurt

De activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid worden lokaal aangekondigd, vaak via lokale media of bijvoorbeeld de nieuwsbrief van een welzijnsorganisatie. Kom erbij Festivals en meerdaagse Kom erbij Programma’s worden in de aanloop naar de Week tegen Eenzaamheid op deze website aangekondigd.