KPN Mooiste Contact Fonds

Het KPN Mooiste Contact Fonds ondersteunt maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op het stimuleren van sociaal contact voor kwetsbare doelgroepen. Voor hen is sociaal contact niet vanzelfsprekend.

Zo maakt het KPN Mooiste Contact Fonds samen met partner EDventure mogelijk dat met een speciale ICT-set (de KPN Klasgenoot) ernstig zieke kinderen op afstand toch gewoon deelnemen aan het schoolleven. En samen met partner ‘s Heeren Loo Zorggroep is het cliëntenportaal JIP (Jouw Internet Portal) ontwikkeld: een veilige en vertrouwde internetomgeving waarmee cliënten met verschillende beperkingen en niveaus hun sociale kring kunnen vergroten en erbij horen. Met kerst zijn er de KPN Mooiste Contact Diners voor eenzame ouderen.

Voor een praatje en een luisterend oor

Samen met het Nationaal Ouderfonds is KPN Mooiste Contact Fonds in 2016 gestart met de Zilverlijn. Ouderen die behoefte hebben aan sociaal contact worden door een vrijwilliger gebeld voor een goed gesprek. Jaarlijks worden ook speciale dagen georganiseerd voor kwetsbare doelgroepen zoals ouderen, met ieder jaar meer dan 2.000 KPN-vrijwilligers.

Meer informatie

Ga naar de website van KPN Mooiste Contact Fonds