Over het Netwerk Samen tegen eenzaamheid

Laat jezelf zien in het Netwerk Samen tegen eenzaamheid

Welke mensen zijn in mijn regio ook actief tegen eenzaamheid? Wat doen andere organisaties om deskundigheid van vrijwilligers over eenzaamheid te vergroten? Met deze en andere vragen kun je binnenkort terecht in het Netwerk Samen tegen eenzaamheid. Om te zoeken én te worden gevonden.

Verbindt en inspireert

Iedereen die bezig is met het thema ‘eenzaamheid’ wordt uitgenodigd zich aan te sluiten bij het (online) 'Netwerk Samen tegen eenzaamheid' van Coalitie Erbij. Een nieuwe vorm van betrokkenheid bij hét landelijke samenwerkingsverband tegen eenzaamheid naast het kernlidmaatschap en lidmaatschap. Het Netwerk Samen tegen eenzaamheid verbindt en inspireert. Samen versterken we de (lokale) aanpak van eenzaamheid.

Zichtbaar

Als deelnemer maak je zichtbaar wat je doet rond het thema eenzaamheid. Ook kun je kijken welke organisaties, mensen, bedrijven, burgerinitiatieven en meer in je gemeente of regio actief zijn rond eenzaamheid en wat zij doen. Of je laat je inspireren door hoe anderen eenzaamheidsvraagstukken aanpakken.

Regionale netwerkbijeenkomsten

Aan het netwerk zijn (kosteloze) regionale netwerkbijeenkomsten gekoppeld over trends en ontwikkelingen, waar netwerkdeelnemers voor worden uitgenodigd.

Voor wie?

Iedereen die bezig is met het thema ‘eenzaamheid’ wordt uitgenodigd zich aan te sluiten. Deelname staat open of je nu op wijk-, lokaal, regionaal of landelijk actief bent tegen eenzaamheid en ongeacht of je dat als individu, burgerinitiatief, organisatie, overheid of bedrijf doet.

Meld je aan!

Ga direct naar het aanmeldformulier

Werkwijze en voorwaarden

Lees de werkwijze van het Netwerk en voorwaarden voor deelname