Coalitie Erbij zoekt ervaringsdeskundigen eenzaamheid

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid krijgt Coalitie Erbij veel verzoeken van media of wij iemand kennen die over zijn of haar ervaringen met eenzaamheid wil praten. Ben jij dat?

Coalitie Erbij werkt graag mee aan deze verzoeken, omdat wij het belangrijk vinden dat in de media eenzaamheid zichtbaar is. Zo wordt het onderwerp bespreekbaar en bovendien kunnen ervaringsverhalen heel betekenisvol zijn voor andere mensen die zich eenzaam voelen. Daarom komen wij graag in contact met mensen - jong en oud - die zich eenzaam voelen of hebben gevoeld, en erover willen vertellen wat dit met hen doet, hoe ze ermee omgaan en hoe zij er wat aan doen of hebben gedaan. Dit kan zijn om mee te werken aan mediaverzoeken, of voor een artikel op onze website Eenzaam.nl, kijk daar maar eens bij de verhalen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, horen we in een telefonisch gesprek graag hoe je met eenzaamheid te maken hebt (gehad) en hoe je ermee omgaat. Ook horen we graag van je waar je aan wilt meewerken en onder welke voorwaarden (wel radio geen tv, anoniem of met foto, e.d.). Mogelijk maken we direct een artikel voor onze website of we nemen weer contact met je op als we denken dat een media-verzoek goed bij je past. 

Contact

Geïnteresseerd? Of wil je meer weten? Mail Marc van Dijck van Coalitie Erbij: m.vandijck@coalitieerbij.nl.