Vakanties Stichting Allegoeds

Stichting Allegoeds
Stichting Allegoeds wil alle goeds bieden aan mensen die hulp, zorg en aandacht nodig hebben. In ons eigen volledige aangepaste groepshotel Het Bosgoed in Lunteren genieten gasten met een zorgvraag of beperking van een prettige vakantie.

Over ons

Met Allegoeds Vakanties genieten jaarlijks circa 1.000 ouderen van een vakantie in Nederland. Een deel van deze vakanties vindt plaats in Het Bosgoed.

Gevoelens van eenzaamheid verminderen

Ons doel is o.a. om met onze vakanties gevoelens van eenzaamheid te verminderen bij ouderen. Het gaat om ouderen die nog helemaal zelfstandig wonen of een lichte tot intensieve zorgvraag hebben. Ook mantelzorgers zijn welkom in onze vakanties. Veel van onze gasten komen alleen en genieten samen met anderen van een ontspannen en gezellige vakantie. Uit onderzoek blijkt dat ze eenmaal thuis vaker deelnemen aan activiteiten en zich gelukkiger voelen. Daarmee dragen onze vakanties bij aan het welzijn van ouderen.

Werkgebied

Landelijk

Contact

(0318) 48 51 83
info@allegoeds.nl

Informatie wijzigen? Vraag nu een link aan om je gegevens aan te passen. Je ontvangt hem op het bij ons bekende e-mailadres.