Samenvoorverbinding.nl

LPB media
Verbinden door koffie-linkmomenten te beleven. Doe je mee? Maak een foto van jouw koffie-linkmoment thuis en post de foto op social media met #samenvoorverbinding. Ook volgen we door heel Nederland tien pakketjes met twee koffiekopjes. Op de kopjes staan met twee gespreksvragen. Dit koffie-linkmoment wordt vastgelegd met een foto vervolgens geeft de deelnemer het pakketje door aan de volgende.

Over ons

Stichting LPB media (voorheen Luisterpost|Bralectah) wil binden en verbinden. Daarmee maken we zichtbaar hoe geloofsovertuiging, onderlinge betrokkenheid, omzien naar elkaar en levensinvulling concreet kunnen worden in het dagelijks leven. We hebben twee media-platforms:

Beleefmee.nl brengt geloof en kerk bij je thuis door inspirerende christelijke programma’s, die uit zes onderdelen bestaan: lezingen, muziek, videocursussen van Weetwatjegelooft, meditaties met gebarentaal en de programma’s ‘Gaaf’ en ‘Denk eens mee’. Elke categorie geeft op eigen wijze informatie over geloof en kerk of biedt ontspanning. Verder kunt u hier ook regelmatig live-uitzendingen van concerten en congressen zien.

Opijken.nl is een website met christelijk multimedia materiaal, vol meditaties met filmpjes, puzzels, kindermomenten, de bijbelcursus, de Hofstad catechismus, en andere documenten die te gebruiken zijn voor het werk in de kerk of voor eigen geloofstoerusting. Opkijken.nl heeft een apart onderdeel met geloofsonderwijs voor mensen met een beperking. Op deze pagina’s vind je algemene informatie, tips en handvatten, uitgewerkte thema’s, filmpjes, geschikte werkvormen en nog veel meer. Zo vind je alles wat je nodig hebt voor geloofsonderwijs aan mensen met een beperking op één centrale plek.

Werkgebied

Landelijk

Contact

Bernhard Jonker
038-4270448
b.jonker@lpbmedia.nl

Informatie wijzigen? Vraag nu een link aan om je gegevens aan te passen. Je ontvangt hem op het bij ons bekende e-mailadres.