Nederlands Philharmonisch Orkest

NedPho Go!
Eens per jaar is er in het Concertgebouw het kerstconcert 'Aandacht voor eenzaamheid'. Het Nederlands Philharmonisch Orkest staat bekend om haar actieve betrokkenheid bij de culturele en maatschappelijke omgeving.

Over ons

Onder de noemer NedPhO GO! spelen musici van het orkest in klaslokalen en ziekenhuizen, buurthuizen en woongroepen, parken en pleinen. Op uiteenlopende plekken in Amsterdam, met steeds hetzelfde doel: de liefde voor muziek overbrengen aan peuters en kleuters, gehandicapten en gevangenen, ernstig zieke kinderen, demente bejaarden en andere Amsterdammers die niet vanzelfsprekend een concertzaal bezoeken.

Kerstconcert

NedPhO GO! streeft naar een omgeving waarin klassieke muziek voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is en het bespelen van een instrument net zo vanzelfsprekend wordt als voetballen op straat. In december organiseert het orkest in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en Coalitie Erbij het kerstconcert 'Aandacht voor eenzaamheid' in het Concertgebouw Amsterdam.

Werkgebied

Amsterdam

Contact

Secretariaat
020 521 75 02

Informatie wijzigen? Vraag nu een link aan om je gegevens aan te passen. Je ontvangt hem op het bij ons bekende e-mailadres.