Met je hart

Stichting Met je hart
Stichting Met je hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten én van nieuwe vriendschappen. Dat doet Met je hart door regelmatig waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren.

Over ons

Met je hart inspireert en verbindt inwoners om zelf in actie te komen tegen eenzaamheid. Met je hart gelooft dat samen zijn en samen ondernemen het leven fijner én rijker maakt. 

EET met je hart: ontmoetingen voor ouderen

Met je hart werkt in iedere gemeente samen met lokale restaurants. Restaurants die zich verbinden aan de jaarlijkse EET met je hart-campagne vragen gedurende zes weken per jaar aandacht voor eenzaamheid onder ouderen in hun gemeente. Restaurantgasten wordt een vrijwillige bijdrage van € 1,- per rekening gevraagd. Deze donaties komen volledig ten goede aan waardevolle ontmoetingen voor ouderen in die gemeente.

Ook veel bedrijven, zorgpartijen en zorginstellingen en inwoners zetten zich in voor Met je hart. Hierdoor ontstaan mooie nieuwe verbindingen en initiatieven.

Met je hart is in 2013 gestart en sindsdien actief in twintig verschillende steden in met name Utrecht en Noord-Brabant.

Werkgebied

Landelijk

Contact

Informatie wijzigen? Vraag nu een link aan om je gegevens aan te passen. Je ontvangt hem op het bij ons bekende e-mailadres.