Het Begint met Taal

Het Begint met Taal
Het Begint met Taal is het landelijk platform voor taalcoaching aan anderstaligen. Het contact met taalcoaches zorgt ervoor dat anderstaligen uit hun sociale isolement komen. Samen met Coalitie Erbij wil Het Begint met Taal eenzaamheid beperken.

Over ons

Wij zijn Het Begint met Taal. De versneller van taalcoachend Nederland. Wij vinden dat het hier nog mooier wordt als alle 600.000 anderstaligen met een taalvraag in Nederland mee kunnen doen. Daarom versterken wij ruim 160 taalvrijwilligersorganisaties op zo’n 250 locaties in alle fases van hun bestaan. 

Wat doet Het Begint met Taal?

Het Begint met Taal versterkt taalvrijwilligersorganisaties op ruim 250 locaties bij het slim organiseren van taalcoaching aan anderstaligen. Op deze locaties oefenen wekelijks zo’n 15.000 taalvrijwilligers met circa 28.000 anderstaligen de Nederlandse taal. Nieuwe initiatieven kunnen op die manier gelijk aan de slag, ervaren organisaties kunnen groeien en methodes die lokaal goed werken rollen wij landelijk uit. Zo leren we van elkaar en wordt taalcoaching nóg effectiever.

Werkgebied

Landelijk

Contact

Sylvia de Groot Heupner
0302422841
info@hetbegintmettaal.nl

Informatie wijzigen? Vraag nu een link aan om je gegevens aan te passen. Je ontvangt hem op het bij ons bekende e-mailadres.