Friends2Select, de vriendensite

Friends2Select
Mensen met voldoende sociale contacten zijn gelukkiger en leven gezonder. Friends2Select verbindt mensen via social media tot in alle uithoeken van Nederland.

Over ons

De doelgroep is de gewone Nederlander die bijvoorbeeld door scheiding, overlijden van partner, verandering van baan of verhuizing, zijn of haar sociale contacten kwijtraakt en in een isolement belandt. Door middel van de geheel gratis toegankelijke vriendensite Friends2Select, kunnen deze mensen weer nieuwe contacten opdoen.

Duwtje in de rug

Daarmee speelt Friends2Select in op de doelgroep, welke voor andere organisaties “onzichtbaar en onbereikbaar” zijn. Deze mensen leiden een teruggetrokken bestaan, vaak in huis achter de computer en willen niet bij de hand genomen worden, maar zelf hun leven bepalen. Friends2Select geeft ze net dat duwtje in de rug wat ze nodig hebben.

Mensen verbinden

Friends2select plaatst op haar website activiteiten, zoals bijvoorbeeld samen koffie drinken, wandelen, naar de markt of de bioscoop. Zelf kunnen de gebruikers van de site ook een eigen oproep plaatsen, over wat zij zo leuk zouden vinden. Het doel van Friends2Select is mensen verbinden, zodat ze actiever gaan leven en weer sociale contacten krijgen. Het zijn de kleine dingen in het leven waar mensen gelukkig van worden. Gewoon samen dat kopje koffie drinken en dat luisterende oor komt ervan zelf bij. Mensen met voldoende sociale contacten zijn gelukkiger en leven gezonder. Al met al een win-winsituatie!

“Wij creëren nieuwe kansen”

Werkgebied

Landelijk

Contact

info@vriendenkiezen.nl

Informatie wijzigen? Vraag nu een link aan om je gegevens aan te passen. Je ontvangt hem op het bij ons bekende e-mailadres.