De Zonnebloem

Nationale Vereniging de Zonnebloem
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft nooit een belemmering te zijn. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten. Er kan zoveel meer dan je denkt!

Over ons

Al meer dan 65 jaar brengt de Zonnebloem mensen bij elkaar. Staat de Zonnebloem voor ze klaar. Zodat iedereen volop van het leven kan genieten.

Om dat voor elkaar te krijgen, denken we altijd in oplossingen. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen.

Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen, gezelligheid brengen, activiteiten organiseren en vakanties mogelijk maken. En we komen met nieuwe oplossingen. Zo bieden we verspreid over heel Nederland de Zonnebloem rolstoelauto te huur aan. En zorgen we er samen met attractieparken en musea voor dat deze toegankelijker worden voor mindervaliden.

Nationale Vereniging de Zonnebloem is kernlid van Coalitie Erbij.

Er kan zoveel meer dan je denkt


Werkgebied

Landelijk

Contact

076-5 64 64 64
dienstencentrum@zonnebloem.nl

Informatie wijzigen? Vraag nu een link aan om je gegevens aan te passen. Je ontvangt hem op het bij ons bekende e-mailadres.