Onderstaand vind je het aanmeldformulier van de Week tegen Eenzaamheid 2015. Helaas is is aanmelden van activiteiten voor 2016 niet mogelijk. Blijf op de hoogte via de Coalitie Erbij-nieuwsbrief wanneer dit mogelijk is of hoe de Week tegen Eenzaamheid-activiteiten in 2016 aangekondigd gaan worden. (Zie (Meld u zich hier aan voor de nieuwsbrief.) Heeft u vragen? Neem contact op met Coalitie Erbij, via m.vandijck@coalitieerbij.nl. Dan helpen we u zo snel mogelijk verder.
Naam en organisatie
Deze gegevens komen niet op de website en zijn voor bezoekers dus niet te zien.
De activiteit
Omschrijving voor op de website. Tip: geef duidelijk aan voor wie de activiteit of eettafel bedoeld is, wie het organiseert en waar eventueel meer informatie te vinden is.
Leeg laten om het begin van de berichttekst als samenvatting te gebruiken.

netwerkdeelnemer

  • Toegelaten HTML-tags: <strong> <em> <b> <i> <ul> <li> <ol>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Locatie van de activiteit of eettafel
Datum
Vul de datum in waarop je de activiteit organiseert. Je kunt alleen data invullen van 24 september tot en met 3 oktober 2015. Invullen van de datum moet op een vaste manier, namelijk: 24/09/2015 voor 24 september of 03/10/2015 voor 3 oktober. Data buiten de Week zijn niet toegestaan. Vul alleen een datum tussen 26 september en 5 oktober in. Bijvoorbeeld: 30/09/2014 voor 30 september.
Bijv: 18/07/2019
Bijv: 18/07/2019
Tijd(en)
Voer een tijd in (op een willekeurige manier)
Voer een tijd in (op een willekeurige manier)
Je kunt beeld en/of video's toevoegen die de activiteit of eettafel helpen illustreren. (Voor op de website)
Bestanden moeten kleiner zijn dan 100 MB.
Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
Let op: activiteiten waar gezamenlijk eten (zoals een diner, maar ook een high tea of picknick) onderdeel van uitmaakt, geef je op als een 'Langste Eettafel'. Op die manier telt het aantal opgegeven deelnemers mee voor de actie Langste Eettafel van Nederland! Alleen de 'open' activiteiten en eettafels verschijnen in de agenda op deze website.
NB: Het 'Eettafel-pakket" bevat placemats, een verjaardagskalender en informatiemateriaal over het thema eenzaamheid. Verzending vindt binnen een week plaats.
Adres

Verticale tabs